Registeren
Bureau Ruggengraat Danst Zuid-Holland | Krimpen aan de Lek

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is

Hallo,
Ik werk met mensen voor wie lichamelijke beweging niet meer vanzelfsprekend is ( o.a. Parkinson, MS, SCA, weer opbouwen na CVA).
Zoals voorheen je lichaam gewoon deed wat jij wilde, zo kom je het nu tegen hoe alles aandacht vraagt. Dat botst nogal ’s met je mind, met je wil, met je gedachtes over wat je van plan was vandaag.

Hoe hiermee om te gaan, daar wil ik je in bijstaan.

Mijn ervaringsveld is divers, heb zelf een vrij wankele start gehad, heb veel moeten leren over “gewoon bewegen”, heb veel mogen ontwikkelen over ons (lieve) lichaam, over de discipline die nodig is altijd weer opnieuw te beginnen. Waarom en hoe vertel ik in een persoonlijk gesprek, past beter.

Ik ben net als jij mens, gewoon ah leven, waarbij het soms overleven is. Ik houd van buiten zijn, werken met beweging, zoek naar gezelligheid en plezier in de ontmoeting met jou. En schroom beslist niet je te helpen bij wat huishoudelijke werkzaamheden, of met je dagelijkse verzorging. Als de basis van het werk ook zeker mag liggen in het vergroten van je bewegingsvrijheid, kunnen deze er gewoon bijkomen. Of een keer voor je koken, afwassen, allemaal prima.
Tot nadere kennismaking!

Direct contact

  • Hidden