Registeren
Cassandra zorg Gelderland | Arnhem 06-28203883 info@cassandra-zorg.nl https://www.cassandra-zorg.nl

Ieder mens is uniek en wil gezien worden in zijn eigenheid. Cassandra zorg biedt ambulante begeleiding, ondersteuning en persoonlijke verzorging aan (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, (jong) volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke beperking, (echt)paren en gezinnen.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Xandra.

Ik ben inmiddels 25 jaar als (persoonlijk) begeleider met veel plezier werkzaam binnen de Zorg en Welzijn.
Mijn interesse is in de loop van de jaren zeer breed geweest. Ik blijf steeds open staan voor vernieuwing, ontwikkeling en bijscholing (opleiding, doelgerichte certificaten, bekwaamheidsverklaringen, workshops, informatiebijeenkomsten, hersenletselcongres). Met deze opgedane ervaring wil ik nu doorgroeien naar een zelfstandige zorgonderneming, ambulante thuisondersteuning.
Binnen een grote organisatie heb je te maken met vele regelgevingen en de visie van de organisatie. In de loop van de jaren heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Dat is dan ook de reden, dat ik graag zelfstandig zou willen werken met mijn eigen visie.
Ik vind kwaliteit van zorg erg belangrijk. Door middel van het werken met een persoonsgebonden budget (PGB) is het geen standaardzorg meer, maar kan je zelf maatwerk organiseren en snel inspringen op een veranderde zorgbehoefte. Zo krijgt de zorgvrager altijd precies de passende zorg en ondersteuning, die hij/zij nodig heeft.

Heb ik je interesse gewekt? Zie onderstaande contactgegevens:
Tel.: 06-28203883
Mail: info@cassandra-zorg.nl
www.cassandra-zorg.nl

Direct contact

  • Hidden