Registeren
Clear Spirit Overijssel | Enschede nicole.everts@hotmail.com

Begeleiding aan huis

Hoi lezers en zoekenden,

Al sinds ik ben begonnen met studeren , dat is al meer dan 11 jaar geleden, werk ik in zorginstellingen. Als stagiaire, vrijwilliger of zoals nu al 5 jaar als begeleider. Twee dagen per week bied ik bewoners met een ernstig meervoudige beperking dagbesteding aan huis.
Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en zou ik graag op mijn manier willen uitbreiden. Namelijk bij u thuis ondersteuning bieden!

Mijn expertise ligt in het oprecht contact kunnen maken met kwetsbare mensen en kinderen. Ik kan goed vanuit een kalmte observeren en zien wat er nodig is in welke situatie dan ook. Wat ik vanuit mijn (werk)verleden mee neem is dat ik een persoon zie als één geheel, wat er dan ook maar ‘mis’ is, er is altijd positieve verandering mogelijk.

Wat ik hier nu liever niet doe is uitgebreid uitleggen welke methodieken ik ken, met welke beperkingen ik gewerkt heb, hoe goed ik via een plan kan werken en hoe flexibel ik ben. Zoals ik hierboven omschreef werk ik graag afgestemd op de ander, met gevoel en natuurlijk met alle inzichten die ik in mijn leven heb opgedaan.

Voor interesse of vragen kun je mij altijd mailen!

Direct contact

  • Hidden