Registeren
Contactclown Kluns 53 jaar Noord-Brabant | Eindhoven www.contactclownkluns.nl

Als Contactclown Kluns maak ik 1 op 1 contact met de kwetsbare (zieke) medemens zoals dementerenden, gehandicapten en kinderen/jongeren met autisme.

Als Contactclown Kluns maak ik 1 op 1 contact met de kwetsbare (zieke) medemens en zorg ik voor een respectvol, vertrouwd en veilig contact dat continu is afgestemd op wat de ander aan kan. Van daaruit ontstaat ook het spel. Warme momenten ontstaan vervolgens uit dat wat er is en komt, samen in contact met de ander.

Pure momenten van ontroering, blijdschap, verbazing, verrassing en geluk. Met een glimlach, schaterlach, een zucht of een traan. Dat is wat Contactclown Kluns brengt tijdens een bezoek! Ik geef vorm aan wat ik zie en voel vanuit mijn eigen hart en hoofd maar ook vanuit de ander. Wat er een beetje is, wordt vergroot en met fantasie gebruikt in verbinding met de omgeving.

Contactclown Kluns kan ingezet worden voor een bezoek op een afdeling in verpleeghuis / gehandicapten instelling maar ook voor een particulier bezoek. U kunt hierbij ook denken aan een bezoek van mij als verjaardagskado!

Graag tot ziens!

Contactclown Kluns

Daniëlle Webber

 

 

Direct contact

  • Hidden