Registeren
Counselling Mindbalance Overijssel | Enschede 0618440084 sofiehuuskes@gmail.com https://www.counsellingmindbalance.nl

Ik begeleid mensen (ambulant) die een disbalans ervaren in het dagelijks leven. Praktisch en doelgericht. Specialisatie: autisme bij volwassenen

Als ondernemer aangesloten bij Coöperatie Zorgondernemers Twente.
Vergoeding:
*Zorgverzekering aanvullende pakket
*PGB/WMO
*via Werkgever

Psychosociale zorg/begeleiding:

Psychosociale zorg kan ingezet worden bij ambulante begeleiding/coaching. Ik ondersteun en begeleid je in het dagelijks leven. Jij behoud de regie over je eigen leven. Ik reik de handvatten aan.

Ik kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor je ontdekt “wat kan wel”. Een zoektocht door jouw belevingswereld is daar een onderdeel van. Samen kunnen we onderzoeken en proberen tot de kern en de oorzaak te komen waar je last van hebt. Samen met mij kun je op zoek naar een passende oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Je wordt door mij optimaal ondersteund tijdens ongewenste situaties om vervolgens weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Ik geef je praktische handvatten mee. Ik ben praktisch, pro-actief en geduldig en heb ervaring met ambulant werk binnen het sociaal domein. Mijn extra specialisme is: autisme bij volwassenen. Ik ben gediplomeerd HBO autismecoach.

De praktijk is gevestigd in Hengelo, Oude Boekeloseweg 33.

Direct contact

  • Hidden