Registeren
De - Vlindervalei Utrecht | IJsselstein 06-27363812 m.schalkwijk@caiway.net https://de-vlindervalei.nl

Creatief Coach – Behandelaar. Voor persoonlijke begeleiding-ontwikkeling en groei. Ondersteuning bij lichamelijke klachten. Zowel kinderen als volwassenen.

Lieve hulp-zorg zoekende

Wanneer u hulp-zorg zoekt voor uw zelf of voor een van uw kinderen of misschien wel een familielid, op het gebied van….
persoonlijke ondersteuning -begeleiding of een moment op een dag als ontlasting van ouders, opvang bij thuiskomst van school – dagbesteding. Hulp bij het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en groei, leuke dingen ondernemen eropuit gaan, of behoefte heeft aan gezelschap een luisterend oor. Maar ook bij lichamelijke klachten ondersteuning zoekt bv ontstressen, meer balans, meer energie, rust in het hoofd, weer juiste keuzes kunnen maken loslaten van ballast, innerlijke rust.

Bent u bij “De – Vlindervalei” op het juiste adres.
Vanuit onvoorwaardelijke liefde met warmte rust en begrip zal ik begeleiden ondersteunen of welke hulpvorm u ook nodig heeft of zoekt. Het zal altijd vanuit de liefde voor de medemens komen. Mijn hart staat open voor verbinding met de ander, ik ben sociaal open empathisch intuïtief meelevend rustig warme persoonlijkheid stevig in de schoenen en doortastend een goede luisteraar. Ervaring met Autisme

Als persoonlijk creatief coach en lichamelijke ondersteuner door lichaamsbehandelingen zoals massage sta ik graag voor u klaar.
Warme Groet Marlon.

Direct contact

  • Hidden