Registeren
''De Wijde Wereld'' Coaching en begeleiding Gelderland | Lunteren info@dewijde-wereld.nl https://www.dewijde-wereld.nl/

Kleinschalige zaterdag / logeeropvang

“De Wijde Wereld” Coaching en Begeleiding gaat vanaf de zomer van 2020 van start met het aanbieden van logeerweekenden. Deze weekenden worden georganiseerd in een prachtig ruim vrijstaand huisje in Lunteren. (Middelpunt Nederland) – prikkelarme omgeving. 2 minuten lopen naar de bossen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer één. Verder zijn wij door een ruime bezetting van gespecialiseerde begeleiding in staat om ons constant te anticiperen op de behoeftes van de cliënt.

“De Wijde Wereld” organiseert in en rondom het huis leuke activiteiten en dagjes weg, aangepast op de bezetting en doelgroep. Deelnemen mag, maar hoeft niet. Er zal altijd iemand achterblijven voor degene die er gewoon “willen zijn” en geen behoefte hebben aan de uitstapjes en activiteiten.

Wij hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar! Belangrijk is dat het kind/jongere/jongvolwassenen zichzelf kan voortbewegen.

Met de plaatsing wordt er rekening gehouden met de mate van beperking en de ontwikkelingsleeftijd, zodat er een onderlinge goede aansluiting ontstaat.

Interesse of meer vragen? Schroom dan niet om even contact op te nemen.

Info@dewijde-wereld.nl
www.dewijde-wereld.nl

Direct contact

  • Hidden