Registeren
Debby 45 jaar Utrecht | Utrecht

Betrokken, enthousiaste aanpakster met hart voor kinderen biedt haar hulp in de begeleiding aan. Ervaring met kinderen met down en autisme.Sph diploma

Mijn naam is Debby Hol, 37 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs en daarnaast ben ik trainster van sociale vaardigheden. Ik bied mijn hulp aan voor een paar uur per week aan gezinnen met een kind met een beperking zoals autisme, downsyndroom of een verstandelijke beperking. De ondersteuning kan dan bijvoorbeeld zijn: halen en brengen naar school, opvang na school, helpen op scholen ter ondersteuning etc. Ik werk op maat dus overleg is mogelijk.

Ik kan structuur bieden, ben duidelijk, geef mijn grenzen aan, ben spontaan en open in mijn communicatie. Daarnaast gebruik ik vaak humor om contact te maken, heb geduld en ben oprecht geïnteresseerd in het kind.

Ik heb ervaring in de jeugdzorg, ik heb 6 jaar gewerkt op een Medisch Kinder Dagverblijf. Daarnaast werk ik momenteel  voor mijn 8e jaar als leerkracht in het basisonderwijs. 

Ik hoor graag van u of mijn aanbod aansluit bij uw vraag.

Direct contact

  • Hidden