Registeren
De Zorgtoko 45 jaar Noord-Holland | Zandvoort www.facebook.com/De-zorgtoko-115179085230918/timeline/

De zorg-toko waar je moet zijn als je hulp en ondersteuning wenst! Voor jong tot oud. Voor zorg, begeleiding, dagbesteding en meer!

De Zorgtoko richt zich op de begeleiding en verzorging van ouderen, jongeren en kinderen met een zorg of hulpvraag. Deze vraag kan ontstaan vanuit het ouder worden, vanuit een verstandelijke of lichamelijke beperking van jong tot oud of vanuit de opvoeding van (jonge) kinderen.
De diensten die ik aanbied zijn zorg en begeleiding op maat. Afgestemd op de wensen van de cliënt.
Vanuit creatief oogpunt, wordt er begeleiding en zorg geboden.
De dagelijkse zorgbehoeften worden door mij begeleid en verzorgd en zo ook de dagbesteding.
Dit kan betekenen een museum bezoek, een bioscoop bezoek, een concertbezoek, een dagje strand, boodschappen doen, maar ook ziekenhuis en artsen bezoek e.d. Ook kan er gekozen worden om thuis of om op locatie creatief zelf aan de slag te gaan. Denk aan schilderen, tekenen, muziek luisteren, snoezelen, etc. Tijdens de dagbesteding staat tevens de zorg centraal en zal er aan de zorgbehoefte worden voldaan. Denk aan hulp bij eten, drinken, toiletgang en rust.
Ook is er hulp mogelijk met de administratie, de post en het huishouden.
Alle bijkomende hand en span diensten kunnen worden meegenomen. Een stofzuiger door het huis, een lamp vervangen, een lik verf op de muur enz.

Regelmatig wordt mij advies gevraagd voor bestaande hulp en zorgvragen. Ik kan advies bieden, zorgteams organiseren en deze coördineren.

De vaardigheden die ik beheers zijn o.a. (creatieve) begeleiding in de dagbesteding, de basis gebarentaal voor doven, motiverende gespreksvoering in de verslavingszorg, opvoedingsondersteuning, het coördineren en organiseren van (zorg) teams.

Het streven is altijd iets te kunnen bieden waar de reguliere zorg en hulpverlening niet aan toe komt of waar kort gezegd te weinig tijd en geld voor is.

Direct contact

  • Hidden