Registeren
Dinkho Bemiddeling Utrecht | Utrecht +31 6 38795897 z.khottour@dinkho-bv.nl https://dinkho-bv.nl/

Dinkho Bemiddeling

Dinkho is een bemiddelingsbureau die al uw vragen zorgvuldig in kaart brengt.

Missie
Dinkho respecteert iedereen die een eigen invulling geeft aan het leven. Daarom hanteert Dinkho een eenvoudig uitgangspunt: ‘Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen en vertrouwde omgeving’. Onze missie: de best mogelijke zorg leveren voor cliënten, want iedere cliënt is uniek.

Vanuit personeelsbemiddeling kunnen wij u ook helpen en adviseren bij het vinden van het juiste personeel in de zorg. Dat doen wij door middel van detacheren, werving en selectie. Persoonlijk contact staat bij ons centraal in samenwerking met de zorgprofessional en zorginstelling.

Visie
Dinkho vindt het belangrijk dat cliënten en zorgorganisaties de juiste hulp verdienen. Samen met de zorgorganisaties kijken wij wat nodig is om dit te bereiken. Iedere cliënt is een volwaardig mens in onze samenleving. Wij bieden begeleiding aan die past bij de wensen en behoeftes van zowel de cliënten als de zorgorganisatie. Onze doel is om de zorgkwaliteit te verbeteren en de juiste zorgprofessional te werven voor de zorgvragers.

Direct contact

  • Hidden