Registeren
Djentelzorg Flevoland | Luttelgeest b.kaan@telfort.nl http://www.djentelzorg.nl

Ambulante begeleiding met als basis: respect, empathie, geduld en creativiteit

Mijn naam is Bart Kaan uit Luttelgeest. Ik ben (ambulant) begeleider met een zeer brede ervaring.
Ik heb 9 jaar als woonbegeleider gewerkt op een woonlocatie in Baarn (Amerpoort) voor 10 bewoners met een licht verstandelijke beperking en aanvullende problematiek. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als ambulant begeleider voor cliënten van verschillende doelgroepen. Ik heb ervaring met zowel kinderen , jong volwassenen als ouderen met diverse (meervoudige) problematiek zoals (down syndroom. moeilijk verstaanbaar gedrag, autisme etc.)

Naast dit prachtige ”werk” in de zorg ben ik ervaringsdeskundige. Onze thuiswonende zoon van 14 heeft het Syndroom van Down en ernstige gedragsproblematiek.

Twee geleden heb ik de stap genomen om als zelfstandige aan de slag te gaan en ik bied op dit moment ambulante begeleiding aan wisselende cliënten in de thuissituatie. Wederzijds vertrouwen en respect zijn voor mij belangrijke waarden die de basis zijn van mijn werkwijze. Geduld, inlevingsvermogen en creativiteit zijn voor mij de sleutelwoorden die betrekking hebben op zowel mijn dagelijkse leven als op mijn werkwijze.
Ik sta open voor nieuwe uitdagingen dus als bovenstaande uw interesse heeft gewekt dan stel ik me graag nader aan u voor

Direct contact

  • Hidden