Registeren
Dynamic Personal Coaching Noord-Brabant | Tilburg dynamicpersonalcoaching.nl

Zorgbureau voor cliënten met gedragsstoornissen.

Coaches on the Road!

Dynamic Personal Coaching richt zich op een brede groep cliënten. Mensen met een psychiatrische grondslag of gedragsstoornissen als ADHD, ADD, ODD, Borderline en Autisme in de breedste zin van het woord. We zien plaatsing, coaching en begeleiding van cliënten als onze kerntaak. On the road, naar een zelfstandig leven.

Zorg en passie. De sleutelwoorden in het leertraject dat we onze cliënten bieden…
Het traject vormt de basis voor uiteindelijk zelfstandig wonen en leven, op een menswaardige manier voor zowel cliënt als omgeving. We zijn direct, helder en eerlijk. No nonsens dus. We houden van duidelijkheid en resultaat, omdat alle partijen daar het meest bij zijn gebaat.

We werken ook graag met mensen die om diverse redenen zijn uitgevallen bij andere zorginstellingen, ex–verslaafden die gemotiveerd en bereid zijn hun leven weer op te pakken, ex–gedetineerden en cliënten met diverse andere hulpvragen.

AWBZ-instellingen, zorgverlening en stichtingen voor cliënten, ouders en hun omgeving. Ze zorgen voor een woud aan regels, wetten en meer. Dynamic Personal Coaching biedt onderscheid, helderheid en duidelijkheid. Recht door zee en met een duidelijke bestemming voor onze cliënten. We zijn coaches on the road!

Dynamic Personal Coaching. Ervaren, deskundig en vol van een bijna ontembaar enthousiasme. 

Direct contact

  • Hidden