Registeren
Echte Aandacht BV Gelderland | Wijchen Graafseweg, 88 0621997050 info@echteaandacht.com https://www.echteaandacht.com/

Echte Aandacht BV

Echte Aandacht is een organisatie gespecialiseerd in professionele begeleiding, verzorging en verpleging. Wij bieden ambulante zorg voor cliënten met een PGB middels de WLZ en WMO. Wij onderscheiden ons niet alleen door prijs en kwaliteit maar met name ook door een optimale samenwerking en grote mate van betrokkenheid.
Zorg door aandacht, dat is ons motto.

Echte Aandacht levert de volgende diensten:
1. Begeleiding
Echte Aandacht zorgt voor professionele begeleiding van mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of psychiatrische problemen. Samen met cliënt en betrokkenen stellen we doelen en maken een plan van aanpak wat we stapsgewijs gaan volgen.

2. Dagopvang
Dagbesteding en dagopvang kunnen structuur en een zinvolle invulling geven aan de dagelijkse gang van zaken voor de cliënt en zijn of haar naasten.

3. Zorg
Ook voor verzorging en verpleging bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen staan graag voor u klaar.

4. Detachering
Wij detacheren en bemiddelen in gekwalificeerde verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders voor thuiszorg, GGZ instellingen en verpleeg- en verzorgingshuizen.

Telefoonnummer: 06-42676150

Direct contact

  • Hidden