Registeren
Equivalentezorg Friesland | Heerenveen 0611218099 info@equivalentezorg.nl https://www.linkedin.com/in/edson-de-brito-varela-a51306b6/

Begeleiding & ondersteuning

Na aantal jaren te hebben gewerkt als zorgprofessional heb ik mijn ervaring kunnen verbreden. Van medewerker in de jeugd- en gehandicaptenzorg tot sociaal werker ook in de forensisch zorg. Soms nam ik een paar stappen terug om de uiteindelijk doelen die ik voor ogen had te analyseren zodat ze bereikbaar werden. Mijn kracht en motivatie als zorgprofessional is dat ik nooit heb opgegeven en dit draag ik over naar mijn zorgvragers.

Vorige jaar ben ik als zorgprofessional onder de naam ‘Equivalente’, voor mijzelf begonnen. Equivalente betekend gelijkwaardig, in het Portugees. Iedereen is gelijk en niemand is beter. Ieder mens is uniek en leert op zijn of haar eigen manier en tempo. Equivalentezorg begeleidt en ondersteund iedere zorgvrager met een hulpvraag. Equivalentezorg biedt ook ambulante verzorging, coaching en huishoudelijke hulp voor degene die daar graag ondersteuning bij wil krijgen.

Direct contact

  • Hidden