Registeren
Esther 44 jaar Utrecht | Veenendaal www.uniekineigenheid.nl

Zorgprofessional met Kennis, Kwaliteit en hart voor de zorg

Zorgprofessional op het gebied van ondersteuning / begeleiding in de woon- werk- en/of thuissituatie.

Welkom bij Uniek in Eigenheid

Ieder mens is uniek. Iedereen van ons heeft gedrag. Dit gedrag staat centraal binnen “Uniek in Eigenheid”. Vaak is gedrag duidelijk te verklaren en te begrijpen.
Voorbeeld: je bent jarig dus kun je blij en vrolijk zijn. Je moet naar de tandarts: hier kun je stil en wat gespannen voor zijn.

Met name wanneer gedrag moeilijk wordt en we niet kunnen herleiden wat hiervan de oorzaak is, raken we de grip kwijt op de desbetreffende persoon en situatie. Vaak is dit het begin van een vicieuze cirkel. Gedrag wordt niet begrepen en probleemgedrag neemt toe.

 

Wie kan ik een helpende hand bieden?

Ieder mens kan in aanraking komen met probleemgedrag, zowel in privé situaties maar ook als professional binnen de zorg. Probleemgedrag op het gebied van:

– Hechtingsstoornis
– Autisme
– PDD-NOS
– Fysieke- en verbale agressie
– Zelfbeschadiging
– Destructief gedrag
– Borderline

In de thuissituatie kunnen zich omstandigheden voordoen waarin  men zelf geen uitweg  meer ziet. Ook binnen de professionele hulpverlening lopen begeleiders en teams wel eens vast.

Het doel van “Uniek in Eigenheid” is om door middel van de Triple-C methode (100% SAMEN) de kijk op de cliënt of het team te verrijken. Een nieuwe kijk creëren en het bevorderen van kwaliteit en interactie.

Direct contact

  • Hidden