Registeren
Elise 34 jaar Flevoland | almere www.feel-seen-and-heard.nl

Life-coaching en liefdevolle begeleiding

Voel jij je in jouw proces niet gesteund? Voel jij je helemaal eenzaam in jouw proces?  Word je niet gezien en/of gehoord? Voel jij je onzeker en kwetsbaar? Ben jij op zoek naar een buddy en/of coach? Dan zit jij hier bij ‘feel seen and heard’ wellicht goed.

In mijn leven ben ik tegen veel dingen aangelopen waarin ik mij eenzaam en alleen voelde, Ik voelde mij niet gezien en/of gehoord. Ik had het gevoel dat ik nergens bij hoorde, was niet tevreden over mijzelf en vluchtte weg in verslavingen. Door mijn verslavingen kon ik mijn kwetsbaarheid verbergen voor de buitenwereld, maar hierdoor ontnam ik mijzelf mijn geluk, liefde & vrijheid.
De psychologische begeleiding die ik tijdens dit proces kreeg, sloot niet aan op mijn wensen en behoeften. Tijdens een zoektocht van persoonlijke ontwikkeling heb ik ontdekt dat je gezien en gehoord voelen gedurende een ingrijpend (ziekte) proces essentieel is.

In de huidige maatschappij is er vaak aandacht voor het proces dat zich ontwikkeld heeft gedurende jouw leven en nauwelijks voor jou als mens in dat proces. Ik richt me op jou als mens in plaats van op het (medische) verhaal door je een plek te bieden waar je helemaal jezelf kunt zijn.
Mijn begeleiding bestaat uit (psychologische) ondersteuning, ontspanning en gezelligheid. Alles gericht op jou behoefte. Wat heb jij nodig?

Ik heb mijn dromen in vervulling kunnen brengen en wil jou hier graag bij helpen. Een droom kan al uit een kleine stap bestaan. Bijvoorbeeld een dagje weg, de natuur of ontspannen winkelen. Samen werken we aan jouw proces en gaan we op zoek naar je dromen. Zolang je wilt zal ik naast je lopen als maatje en ondersteuning in moeilijke tijden. 

Direct contact

  • Hidden