Registeren
Frans 66 jaar Gelderland | Apeldoorn

Zeer ervaren en stevige en evenwichtige begeleider, ervaring met gedragsmoeilijke jongeren en begeleider NAH groep.

Heb ervaring als groepsleider met zeer moeilijk opvoedbare jongeren en heb geleerd heel duidelijk te zijn. Bied mij aan als begeleider voor jongeren/kinderen met gedragsproblemen die duidelijkheid en structuur nodig hebben maar ook wellicht begeleiding bij activiteiten. Kan heel goed grenzen aangeven maar ook veel humor beleven en plezier maken. Ik heb ervaren dat het geven van complimenten jongeren doet groeien.

De ervaring heeft mij geleerd dat ik  heel snel een vertrouwensband heb opgebouwd en snel een "klik" heb. Ik krijg veel van bewoners gedaan en kan hen goed motiveren.

Recent heb ik als begeleider op een groep bewoners met niet aangeboren hersenletsel gewerkt. Wat mij kernmerkt is o.a. veel geduld bij het overzichtelijk houden van de leefomgeving en het telkens opnieuw dingen moeten uitleggen door geheugenverlies, het creeeren van een ontspannen sfeer, een relatie aangaan, het houden van overzicht en regie nemen als dit nodig is maar ook verzorging bieden aan bijvoorbeeld bewoners in een rolstoel, dit is geen probleem. Daarnaast heb ik ook huishoudelijke taken verricht. Ik ben zeer gemotiveerd geraakt om ook met deze doelgroep te blijven werken en hen te ondersteunen.

Ik kom graag in gesprek met u om te bespreken in hoeverre ik aan uw verwachtingen en hulpvraag kan voldoen.

Ik ben ZZP'er en heb als zodanig alle praktische zaken geregeld.

Frans Bandsma

Direct contact

  • Hidden