Registeren
Groeipraktijk Heemskerk Noord-Holland | Heemskerk 06-13389646 info@groeipraktijkheemskerk.nl https://groeipraktijkheemskerk.nl/

Gezinsbegeleiding Autisme, Hoogbegaafdheid en/of vastlopende ouders

Hi!

Sinds 1 oktober ben ik Groeipratijk Heemskerk gestart en begeleid ik ouders in het gezinsleven. Ik heb een specialisme in Autisme (ASS) en Hoogbegaafdheid (HB), maar ik ben er eigenlijk voor alle ouders die zowel praktisch als emotioneel willen werken aan het verbeteren van de gezinsdynamiek. Ik kom bij jullie thuis, observeer, maak bespreekbaar, geef psycho-educatie en reik praktische handvaten aan. Kortom, het is niet alleen praten over obstakels en verbetering, maar gaan dit ook direct in de praktijk brengen.
De begeleiding start vanuit de ouders, maar is eigenlijk voor het gehele gezin. We betrekken de kinderen hierbij als het dat wenselijk is en er is ook ruimte voor begeleiding van het kind apart van de ouders. Echter ben ik van mening dat je het meest groeit als je dat met elkaar doet. Soms zijn hier ook andere voor nodig, zoals school, sport, ondersteunende netwerk. Daarnaast geef ik ook begeleiding aan ouders die zelf worstelen met patronen of verwachten vanuit eigen verleden. Samen kijken we wat er nodig is om het gezinsleven weer draagbaar te maken en er zelfs weer een beetje lol is te krijgen.

Zal ik met je meekijken?!
Hartevolle Groet,
Anne Adrichem!

Direct contact

  • Hidden