Registeren
Yvonne 49 jaar Overijssel | Albergen

Hanninkshuis Buiten gewone zorg! Voor begeleiding en ondersteuning bij u thuis of bij ons op de boerderij!

Hanninkshuis
In dit huis ben je welkom!
Het is het thuis van de familie Hannink, Wim en Yvonne en hun zoons Guus, Sjoerd en Tom en niet te vergeten de twee gediplomeerde hulphonden, Molly en Purple.

buiten
Het Hanninkshuis staat op het erf van een actief melkveebedrijf, met koeien, kalfjes, schapen, kippen en poezen in een natuurlijke omgeving. Ruimte genoeg om hutten te bouwen, te crossen met de fiets of te gaan vissen. Maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zinvol mee te werken op het melkveebedrijf.

gewoon
Zorg in een ‘gewoon’ huis, met een ‘gewoon’ gezin, door het doen van ‘gewone’ dingen. Spelen met de hond, werken in de moestuin, samen koken en bakken, knutselen, kalfjes voeren. Veel kan, maar moet niet! In het Hanninkshuis werken we graag samen met ouders en/of verzorgers. Op die manier kunnen we gewoon zo goed mogelijk aansluiten bij jouw ontwikkeling.

zorg
De zorg is zeer kleinschalig en de begeleiding is gediplomeerd, ervaren en praktisch ingesteld. Er wordt vanuit rust en vertrouwen gewerkt aan de mogelijkheden en talenten waarover iedereen beschikt.
Het Hanninkshuis is ontstaan vanuit idealen. Kijken naar het kind, zorg voor het kind. Jouw belang en ontwikkeling staan altijd voorop!

De kleinschaligheid, de persoonlijke begeleiding, maar met name de intentie waaruit er in het Hanninkshuis wordt gewerkt, zijn uniek en maken Hanninkshuis buitengewoon.

 

Direct contact

  • Hidden