Registeren
Psychologiepraktijk RETjezelf Overijssel | Zwplle www.retjezelf.nl

Ondersteunende begeleiding voor jeugdigen en volwassenen die vanwege externe of persoonlijke problematiek vastlopen in het dagelijkse leven

Psychologiepraktijk RET jezelf biedt  hulp in de vorm van coachende gesprekken, ondersteunende begeleiding aan huis, equitherapie  en opvoedingsondersteuning voor het hele gezin.

We zijn vooral gespecialiseerd in jeugd en jongvolwassenen die hoogbegaafd zijn of geholpen kunnen worden met hun AD(H)D of ASS problematiek.

Hilde Brettschneider is psycholoog/voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige en Merel Mulder is pedagoge en equitherapeute. Wij vormen al jaren een team en bundelen onze kennis en enthousiasme voor ons vak om de hulpvrager zo goed mogelijk te ondersteunen.

Onze werkwijze  is de eigen kracht van de client te benadrukken en door middel van het opbouwen van een evenwichtige vertrouwensrelatie tussen coach en client doelen te bereiken die de client zelf bepaalt.

Wij onderscheiden ons als team  in de regio door het complete pakket wat wij bieden, onze allround expertise en jarenlange ervaring, samenwerking met andere hulpverleners en patientenorganisaties, ons enthousiasme en betrokkenheid waarmee we ons werk doen.

Tevens staan we op de lijst van hulpaanbieders van de Gemeente Zwolle, zodat hulpverlening vanuit de WMO ook nog een mogelijkheid is.

Direct contact

  • Hidden