Registeren
Impuls, ambulante begeleiding en kindercoaching 40 jaar Groningen | Lutjegast impulsambulant@gmail.com

Ambulante begeleiding en kindercoaching door Impuls

Mijn naam is Marjon, ik ben het gezicht achter Impuls.

Zo’n 15 jaar geleden had ik mijn eerste baantje in de zorg, ik ging werken met kinderen met een beperking. Een doelgroep/werkplek waarbij ik gelijk wist dit is wat ik wil, dit is mijn werk.
Na een aantal jaren heb ik een uitstapje gemaakt naar de functie van zorg coördinator, ook leuk maar ik miste het contact met kinderen en hun ouders. Het samen bouwen aan een optimale ontwikkeling van het kind, omdat ieder kind een mooie toekomst verdient.
De afgelopen jaren ben ik niet werkzaam geweest voor een werkgever maar heb ik mij gericht op mijn eigen gezin. Ik ben de opleiding HBO kindercoaching gaan volgen en heb samen met een trainer onze hulphond Isa opgeleid.

Als moeder van een kindje met de nodige zorgen weet ik hoe belangrijk het is goede zorg en begeleiding thuis te organiseren. Maar ik weet ook hoe moeilijk dit soms kan zijn.

Als ouders heb je ruimte nodig voor je zelf, je werk en voor de andere leden van het gezin. Bij Impuls kun je terecht voor ondersteuning in de zorg en begeleiding van jullie kind/kinderen. Maar vind je ook iemand die mee kan denken. Impuls ambulante begeleiding en kidercoaching heeft aandacht voor het hele gezin

Direct contact

  • Hidden