Registeren
It Lytshús - Janna Boersma Friesland | Jubbega www.itlytshus.nl

Dagbesteding en begeleiding voor mensen met een beperking.

It Lytshús biedt dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een beperking. De dagbesteding is afgestemd op de individuele hulpvraag en o.a. bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, ADHD, autisme, downsyndroom, psychiatrische aandoening, niet aangeboren hersenletsel en gedragsproblemen. Wij hebben 2 verschillende groepen voor de dagbesteding:

– Dagbesteding voor mensen met een lichte/matige (verstandelijke) beperking
Dit betreft uitdagende dagbesteding waarin wij zoveel mogelijk samen met de cliënten naar omliggende bedrijven gaan om daar diverse werkzaamheden te verrichten. Ook doen onze clienten onder begeleiding van een medewerker van It Lytshús vrijwilligerswerk.

– Dagbesteding voor mensen met een hogere zorgbehoefte
Deze dagbesteding vindt plaats bij It Lytshús zelf op een kleinschalige locatie, in een natuurrijke omgeving. De dagbesteding is geschikt voor jongeren en volwassenen met een IQ tussen 20 en 45 (uiteraard is dit een richtlijn en is het afhankelijk van de persoon zelf of hij/zij in deze groep past). Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen hier terecht, maar helaas is It Lytshús niet geschikt voor rolstoelen.

De dagbesteding is mogelijk van 1 tot 9 dagdelen per week.

It Lytshús bevindt zich in Jubbega (gemeente Heerenveen).

Meer informatie op www.itlytshus.nl

Direct contact

  • Hidden