Registeren
Jan Rotger 62 jaar Noord-Holland | Haarlem www.opvoedtafel.nl

Ervaren en empathische ondersteuner voor mensen met een beperking.

 Sinds 1987 werk ik in de zorg voor mensen met een verstandelijke (en/of lichamelijke) beperking. Daarnaast heb ik een praktijk voor coaching. Ik combineer het verlenen van zorg graag met, waar nodig, mijn ervaring als coach. Op dit moment begeleid ik o.a. een jonge normaal begaafde vrouw met Asperger. 

Ik werk graag met mensen met een beperking. Dat doe ik al ruim twintig jaar. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met verschillende beperkingen. bijv. syndroom van Down, lichte verstandelijke beperking, verschillende ichamelijke beperkingen, autisme, etc. Ik neem het begeleiden serieus, kan invoelen wat de beperking voor je betekent, kan de gevolgen ervan inschatten. Ik heb een optimistische en oplossingsgerichte werkhouding. Ik kan je uitdagen om stappen te zetten in je ontwikkeling als dat nodig is. Ik bied je gezelligheid en heb humor.

Jouw vraag kan gaan over begeleiding in allerlei aspecten van je leven: Uitstapjes, gezelschap, je werk, je huis op orde houden, adl-begeleiding, structuur in je leven brengen, vriendschap sluiten en onderhouden,  het accepteren van je beperking, en noem maar op. Laat me gerust je vragen weten dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Ook kan ik je begeleiden in het werken op de zorgtuinderij van de Ark, in Bloemendaal, waar ik werk.

Hartelijke Groet,

Jan Rotger

Direct contact

  • Hidden