Registeren
Jene’szorg Noord-Holland | Purmerend 0636442231 g.krekko@outlook.com

verzorgende ig

Ik heb veel ervaring met het werken met dementerende ouderen en ben bekend met de specifieke behoeften en uitdagingen die dit met zich meebrengt. Ik kan helpen bij dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging, medicatiebeheer, maaltijdvoorbereiding en huishoudelijke taken. Daarnaast kan ik ook emotionele ondersteuning bieden en helpen om sociale contacten te onderhouden.

Als zorgverlener vind ik het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met de cliënt, zodat ik goed kan inspelen op zijn of haar behoeften en wensen. Ik werk op een respectvolle en empathische manier, met oog voor de autonomie en eigenheid van de cliënt.

Het is voor mij een voldoening om te zien hoe mensen kunnen genieten van hun eigen huis en vertrouwde omgeving, terwijl ik ze de zorg en ondersteuning bied die ze nodig hebben. Ik geloof erin dat dit bijdraagt aan hun welzijn en kwaliteit van leven.

Als u op zoek bent naar iemand die u of uw dierbare kan ondersteunen bij het langer thuis blijven wonen, dan help ik u graag verder. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en een zorgplan op maat opstellen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Direct contact

  • Hidden