Registeren
Je Maintiendrai Gelderland | Oosterwolde www.jemaintiendrai.net

Je Maintiendrai is een prachtige zorgboerderij/zorglandgoed voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Je Maintiendrai is een prachtige zorgboerderij op een landgoed. Wij bieden dagbesteding aan voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Onze doelgroep is mensen jonger dan 50 jaar (ongeveer).

Je kunt bij ons vanalles doen, we hebben een grote moestuin, er zijn dieren te verzorgen, maar je kunt ook oude meubels opknappen, timmeren, of handwerken of koken. Als je graag iets anders wilt doen, laat het weten! We kunnen dan altijd kijken wat er mogelijk is.

Ook als je op den duur weer een reguliere baan wilt proberen, dan kunnen we je helpen door je daarop voor te bereiden, bijvoorbeeld door vaardigheden te oefenen.

Verder zijn we kleinschalig, er zijn maar 6 cliënten tegelijk aanwezig. Als je nog niet toe bent aan dagbesteding, maar wel aan huis al begeleiding zou willen hebben, neem dan ook contact op. Wellicht kunnen vanuit de zorgboerderij ook ambulante begeleiding thuis bieden.

Je Maintiendrai is christelijk. Cliënten die niet of anders gelovig zijn, zijn van harte welkom, maar iedereen dient de christelijke identiteit wel te respecteren.

Direct contact

  • Hidden