Registeren
Karin 55 jaar Zuid-Holland | Alphen aan den Rijn www.filiazorgenondersteuning.nl

Leuk dat je interesse hebt in mijn profiel! Ik bied als zzp-er met mijn onderneming Filia Zorg en Ondersteuning kleinschalige en vraaggerichte zorg.

Op 19 mei 2014 is mijn grote droom werkelijkheid geworden en startte ik met Filia Zorg en Ondersteuning, waarmee ik als zelfstandige de zorg en ondersteuning aan huis bied die u/ jij wenst, kleinschalig en vraaggericht. Filia betekent dan ook 'vriendschap'.

Mijn overtuiging is dat rust, respect, empathisch vermogen, humor en professionaliteit/kennis de basis leggen voor veiligheid en vertrouwen.

Ik heb brede ervaring in de zorg voor en begeleiding van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in diverse leeftijdsfases en ontwikkelingsniveaus. Ik heb veel ervaring in de begeleiding van mensen met behoefte aan een gestructureerde begeleiding zoals bij diagnose ASS en intensieve begeleidingsvragen en probleemgedrag.

Ik ben ook beschikbaar voor ADL-zorgvragen en heb werkervaring met Niet Aangeboren Hersenletsel en ouder wordende hulp- en zorgvragers en bijkomende fysieke beperkingen en hulpmiddelen

Tot slot heb ik de mogelijkheid hulp te bieden ter ondersteuning van mantelzorgers bijvoorbeeld bij artsenbezoek of andere activiteiten voor ouders en/of partner zoals gezelschap, een spelletje, een praatje of een gezellige wandeling.

Daarnaast ben ik zelf moeder van 2 al wat oudere kinderen, dus ik weet wat het 'runnen' van een gezin en opvoeding met zich meebrengt. Ik heb diverse referenties ter beschikking van vorige werkgevers en directe collega's.Mijn cv stuur ik op verzoek graag naar u op.

Direct contact

  • Hidden