Registeren
Kinder oaching Klein Zetje Flevoland | Zeewolde Almereweg, 67 0643901053 info@kleinzetje.nl https://www.kleinzetje.nl/

Leuken ervaren pedagoog met kennis van autisme, adhd en LVB, begeleiding buiten en met dieren mogelijk

Bent u op zoek naar een leuke enthousiaste begeleider voor individuele begeleiding?

Mijn naam is Lisette, ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons van 3,5 en 1 jaar oud. Samen met mijn gezin en 2 border collie honden woon ik in Zeewolde en heb ik een kudde Drentse heideschapen.
Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog en heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen met sociaal-, emotionele- of gedragsproblematiek als ADHD, Autisme en LVB. Na het behalen van mijn diploma heb ik op verschillende naschoolse dagbehandelingen gewerkt, waarin ik veel duidelijkheid en structuur kon bieden aan kinderen. Door de duidelijke kaders die ik hun bood, konden de kinderen stapje voor stapje leren. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en merk ik dat mijn passie en kracht ligt in 1-op-1 of kleine groepjes begeleiding.

Ik ben getraind als dog assisted coach en in het vriendenprogramma. Dog assisted coaching is begeleiding voor kinderen met inzet van een coach honds. Coachen met honden is een spelenderwijs en ervaringsgerichte manier van begeleiding waarbij met de hond wordt samengewerkt. Dit kan zowel individueel als in groepsverband een weerbaarheid training.

Coachen met hond is zeer geschikt voor kinderen die niet lekker in hun ve

Direct contact

  • Hidden