Registeren
KM Care B.V. Zuid-Holland | Zoetermeer 0648353994 ozakibv@gmail.com

Kleinschalig & als familie opgerichte thuiszorg waarbij eigen regie hoog in het vaandel staat!

Beste zorgvrager,

Wij zijn KM Care en met een klein team aan zorgverleners (inclusief de oprichter) staan wij al een aantal jaren met veel plezier voor eigen regie en het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze cliënten. Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige instelling omdat het contact met onze cliënten dan persoonlijk blijft. Wij hebben als vaste regel dat er één zorgverlener wordt ingezet, afhankelijk van de zorgvraag, en dat bij inval altijd de oprichter van het bedrijf zelf de zorg komt uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat er altijd verbinding is en een persoonlijke sfeer ontstaat.

Wie is de oprichter?
Ik ben Mahir, 39 jaar oud en vader van drie kinderen. Ik werk al 24 jaar als mantelzorger voor mijn zusje met een spierziekte. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om professioneel in de zorg te gaan werken en ik heb mijn diploma’s gehaald om te kunnen zorgen voor mensen met een beademing en ALS.
Mijn passie is een succes geworden waardoor ik sinds kort ook een kleinschalige thuiszorg ben gestart om samen met mijn collega’s ieder die dit nodig heeft de juiste zorg te kunnen bieden.

Heeft u vragen of wilt u gelijk een kennismakingsgesprek inplannen? Het kan allemaal!

Direct contact

  • Hidden