Registeren
Koester je Dierbaren 61 jaar Zuid-Holland | Naaldwijk 06-49359204 saskia@koesterjedierbaren.nl http://www.koesterjedierbaren.nl

Op zoek naar begeleiding/verzorging? Hier ben ik!

Mijn naam is Saskia Visser, gediplomeerd individueel begeleider specifieke doelgroepen.
Als persoonlijk begeleider kun je veel betekenen voor cliënten die ondersteuning, stimulering of motivering nodig hebben in hun dagelijkse leven. Zelf haal ik veel voldoening uit het feit wanneer er een doel samen met een cliënt word bereikt! Yesss, daar word ik helemaal blij van! Ook vind ik belangrijk wanneer een cliënt weer zingeving krijgt in het leven. Ik ga dan ook samen met jou op zoek naar waar je hart van gaat gloeien, je passie dus!
Met de volgende steekwoorden kan ik mezelf omschrijven: humor, integer, daadkrachtig, verantwoordelijk, betrokken, empathisch, oplossingsgericht

Met de volgende doelgroepen heb ik ervaring:
Alzheimer/dementie, Niet aangeboren hersenletsel, verstandelijke beperking, cliënten met een psychiatrische achtergrond, cliënten met een visuele beperking.
Mijn kracht zit in begeleiding met name in het organiseren, ondersteunen, motiveren en structureren van iemands leven. Uiteraard in samenspraak en overleg met jou, de cliënt. Wanneer ADL hierbij nodig is wordt dit gegeven. Ik ben in het bezit van certificaat medicatieveiligheid.

Voor meer info kun je kijken op www.koesterjedierbaren.nl

Direct contact

  • Hidden