Registeren
Laura 32 jaar Noord-Holland | Purmerend

Ambulante begeleiding voor jeugdigen van 0 tot 18 jaar.

Mijn naam is Laura Knecht. Begin 2015 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer binnen de jeugdzorg. Ik ben in het bezit van een HBO diploma maatschappelijk werk en dienstverlening met de specialisatie jeugdzorg. Ook ben ik op dit moment in opleiding tot kindercoach.
Ik bied ambulante begeleiding aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar op allerlei verschillende leefgebieden. Op dit moment werk ik voornamelijk met jeugdigen met gedragsproblematiek en/of psychiatrische stoornissen. Ik bied graag individuele begeleiding thuis en/of op school. Hierbij kan gedacht worden aan ontwikkelingsgerichte activiteiten maar ook aan huiswerkbegeleiding en laagdrempelige opvoedondersteuning.
In het werken met jeugdigen vind ik het belangrijk om open en toegankelijk te zijn. De belangrijkste basis is het creeren van een vertrouwensrelatie. Ik werk voornamelijk vanuit de oplossingsgerichte benadering. Hierbij wordt gekeken naar wat er juist wel al goed gaat en hoe dit versterkt kan worden. Van daaruit kijken we naar de mogelijkheden en stellen we gezamenlijk een plan op.

 

Direct contact

  • Hidden