Registeren
Lia 65 jaar Limburg | Geleen

Ik ben een vrouw van 55 jaar, die na het overlijden van zowel haar partner alsook haar vader (ik heb beide verzorgd tot aan hun overlijden), op zoek i

Onderstaand treft u een schets aan omtrent mijn doen en laten en denken, zodat u zich een beeld kunt vormen omtrent mijn persoon.

Het is belangrijk dat mensen zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en de regie over hun eigen leven blijven behouden. Hierin reik ik mensen graag een helpende hand, door ondersteuning te bieden bij het runnen van hun huishouden. Ik weet van aanpakken, kan goed zelfstandig werken en heb tevens oog voor de wensen van mensen, waarvoor ik werkzaam ben. Tevens ben ik een rustig persoon, geduldig, flexibel en discreet.
 

In het verleden heb ik de opleiding HBO-Theologie gevolgd en ben ik jaren werkzaam geweest als secretaresse bij een theologische opleiding.
Momenteel ben ik werkzaam als huishoudelijke hulp voor Mijngemak.nl. Mijngemak.nl is onderdeel van een aantal zorgverzekeringen en voorziet in zorgverleners voor mensen met een PGB. Tevens ben ik – zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau – op basis van een particuliere arbeidsovereenkomst werkzaam voor een zwaar ziek echtpaar met PGB. Naast deze werkzaamheden studeer ik Filosofie/Theologie aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen.

Mijn werkgebied is geheel Zuid-Limburg. Ik ben in het bezit van een auto. Dus afstand is geen bezwaar. Ook heb ik niet de intentie reiskostenvergoeding te vragen.

Mijn huidige werkzaamheden als huishoudelijke hulp heeft een omvang van circa 6 uur per week. Graag zou ik nog aanvullend een aantal uren werkzaam zijn op ’n ochtend, middag of avond. Mocht u geïnteresseerd zijn, zou ik graag een kennismakingsafspraak met u maken.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groeten,
Lia Dewaide

Direct contact

  • Hidden