Registeren
Lianne 47 jaar Noord-Brabant | Etten-Leur www.liaroma.nl

Ik wil voor jou een luisterend oor zijn, ondersteuning bieden en samen op zoek gaan naar activiteiten binnen jouw mogelijkheden en talenten.

Beste zorgvrager,

Ben jij op zoek naar een luisterend oor, wil jij ondersteuning in huishoudelijk werk, verzorging en/of wil jij samen activiteiten ondernemen voor een zinvolle dagbesteding? Kan jij extra begeleiding en ondersteuning gebruiken in je dagelijks leven? En is je doel een stress vrij en/of gezond leven? Dan kan ik wat voor jou betekenen! 

Mijn naam is Lianne Punt en ik heb 15 jaar werkervaring in de gezondheidszorg. Mijn achtergrond is verpleging en activiteitenbegeleiding, waarbij mijn expertise en affiniteit de psychogeriatrische doelgroep is.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk voor vitaliteitscoaching waarbij ik volwassenen coach naar een stress vrij en gezond leven! Ook uit eigen levenservaring wil ik jou graag inspireren om te groeien naar de mens die jij wilt zijn! Maak gebruik van mijn ruime kennis, werk en levenservaring  en ik maak graag een behandelingsplan op maat! 

Als vitaliteitscoach denk ik niet in problemen, maar in mogelijkheden en ik werk lichaamsgericht en belevingsgericht van voelen naar ervaren tot doen en van klacht naar mens! Ik ben geen arts en ik los niks op, maar ik kan je wel handvatten geven om de oplossing in jezelf te zoeken en/of er mee leren om te gaan. 

Ben jij nieuwsgierig geworden om meer te willen weten? Ik begrijp dat een eerste afspraak maken een grote stap is. Daarom geef ik jou de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismalingsgesprek van 30 minuten. 

 

Gezonde groet,

Lianne Punt

Direct contact

  • Hidden