Registeren
Liesbeth Jansen op de Haar 64 jaar Gelderland | Didam

Ik ben Liesbeth 57 jaar en beschikbaar als client-ondersteuner, begeleider/chauffeur, gastouder, gezelschapsdame, verzorger van uw dieren, enz

Mijn naam is Liesbeth en ik ben 576 jaar. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als gastouder en ik heb in die periode gezorgd voor gezonde kinderen, maar ook de intensieve zorg voor een hartpatientje op mij genomen en een jongen met ADHD/PDDNOS begeleid. Voor ik als gastouder ging werken heb ik 21 jaar in het personeelswerk met moeilijke doelgroepen gewerkt. En daartussen heb ik een aantal jaren gewerkt in de psychiatrie en met mensen met een verstandelijke beperking. En ik heb voor mijn moeder gezorgd toen zij ziek werd, zoals je dat doet als dochter. Dat vond ik vanzelfsprekend !                                                                                                                                                                                                Op dit moment heb ik geen verplichtingen en ik zou nu graag kinderen,  volwassenen of ouderen individueel willen gaan helpen waar dat nodig is. Ik zou graag een gezin willen ondersteunen zodat de ouders worden ontlast. Dat kan wat mij betreft bij het gezin thuis, of bij mij als dat prettiger is. Ook zou ik graag een volwassene met een beperking, een zieke of oudere die graag nog zelfstandig wil blijven wonen en die alles anders alleen moet doen willen helpen / begeleiden / ondersteunen bij allerlei dingen die iemand niet graag alleen doet. Ik kan u naar de dokter en het ziekenhuis brengen en als u dat wil ook meegaan naar uw afspraak daar. Ook wil ik graag meegaan om kleding te kopen en boodschappen te doen of samen iets gezelligs gaan doen. Bijvoorbeeld uitstapjes maken, ergens een lekker kopje koffie gaan drinken, of iets anders, lekker samen uit eten gaan, want zoiets doe je in je eentje toch minder snel dan gezellig met z'n tweeen. Maar uiteraard kan ik ook lekker eten voor u koken wat u graag eet. Ik kan bijvoorbeeld een lekkere pan soep voor u maken of een lekkere pan stamppot of waar u maar zin in heeft en dan wat meer koken zodat u er daarna nog wat dagen van kan genieten. Misschien heeft u altijd dieren gehad, maar lukt dat niet in uw eentje terwijl u zo graag weer een hondje of poes zou willen hebben. Ik help u daar graag bij en kan er ook voor zorgen als u dat niet meer lukt. En ik wil ook graag met u mee gaan als u er eens een dagje of een paar dagen op uit wil. Ik heb de beschikking over een rijbewijs en een auto maar wil als u dat prettiger vindt ook in uw auto uw chauffeur zijn. Ik woon in Apeldoorn, maar vind het totaal geen bezwaar als u daar een eindje vandaan woont. Ik rij graag auto, dus dat is echt totaal geen probleem. Als u mij een bericht stuurt met uw wensen en uw telefoonnummer erbij zet bel ik u om uw wensen te bespreken.

Stuurt u mij een bericht als ik iets voor u kan betekenen ? Vergeet u niet uw telefoonnummer te vermelden ? Ik beln u dan zo snel mogelijk !

Hartelijke groet, Liesbeth 

 

Direct contact

  • Hidden