Registeren
Lindsey zorgt Gelderland | Gameren lindsey147@hotmail.com

Lindsey zorgt!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Hallo!

Mijn naam is Lindsey van Maaren en sinds 6 jaar ben ik werkzaam als (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg en sinds september zelfstandige zorgprofessional onder de naam ‘Lindsey zorgt’

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende cliënten met verschillende hulpvragen mogen begeleiden en ondersteunen. Hierdoor heb ik veel mogen leren en de nodige ervaring op mogen doen, waarbij o.a. met: mensen met een LVB/MVB, autisme, NAH, gedrag- en hechtingsproblematiek, verschillende psychische problematieken en daarnaast, veel samengewerkt met de LVB jongeren doelgroep met allerlei diverse hulpvragen.

Studies:
* helpende zorg en welzijn
* Maatschappelijke zorg
* Social Work Associate Degree & daarnaast de nodige cursussen.

Afgelopen jaar tijdens het afronden van mijn laatste (deeltijd)studie, dacht ik meermaals: “ ik wil nog meer van betekenis kunnen zijn voor de cliënten, met welke hulpvraag dan ook waarbij de eigen regie nog meer naar voren kan komen’. Om deze reden ben ik vanaf als zelfstandige zorgprofessional aan het werk gegaan. Naast al een aantal vaste uren, heb ik nog wat ruimte over om met liefde nog een aantal mensen te begeleiden en ondersteunen.

Direct contact

  • Hidden