Registeren
Lotte 2023 jaar Noord-Brabant | Eindhoven

Duizendpootje in de zorg heeft weer plek voor nieuwe adressen!

Hallo!

Mijn naam is Lotte, ik ben een spontane, creatieve en intellegente vrouw van 22 jaar. Ik ben zeer breed georienteerd m.b.t. het werken met mensen. Van oppas tot verzorger, van verpleging tot activiteitenbegeleiding. Ik heb ervaren met zeer uiteenlopende doelgroepen; baby's, kinderen, jongeren en ouderen. Ook met verschillende ziektebeelden heb ik ervaring: ADHD, ADD, Autisme, ALS, dementie.
Ik ben inzetbaar als maatje voor alle doelgroepen, huiswerkbegeleider, oppas, ervaringsdeskundige ggz, activiteitenbegeleidster en als hulp in de dagelijkse verzorging (wassen, koken, verschonen, aankleden, opstaan en naar bedgaan) 
Een begeleidende rol lijkt me leuk, omdat ik graag gebruik maak van mijn communicatieve en pedagogische vaardigheden.
Als oppas heb ik 9 jaar ervaring met kinderen van 0-14 jaar en 3 jaar als activiteitenbegeleidster (bij cambiance 't witven en muziekfestival kabaal am kanaal) 
Met ouderen heb ik vooral ervaring in de activiteitenbegeleiding, maar ook als ADL-assistent (in de particuliere verzorging).
Ik beschik over een propedeuse-diploma van de SPH en een certificaat van het centrum voor thuisbeademing (ik ben dus bevoegd te assisteren bij de thuisbeademing), en een certificaat  van de cursus ervaringsdeskundige in de GGZ
Mijn uurloon bedraagt tussen de 10 en 15 euro omdat ik vind dat persoonlijke zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn. 
Ik heb plek voor een partime baan (20 uur in de week) maar ook voor een dagdeel in de week ben ik beschikbaar.

Ben ik wat u zoekt? Neem dan snel contact met me op!

 

Direct contact

  • Hidden