Registeren
Lucie 42 jaar Friesland | Britsum www.focuslocus.nl

Balans in je leven door aandacht voor eigen kracht. Coaching voor jong en oud.

Je kunt door verschillende gebeurtenissen en/of ontwikkelingen vast lopen in je leven.
Wanneer je te maken krijgt met stress, vermoeidheid, depressie, angst, onzekerheid en/of andere psychische of lichamelijke klachten kan je leven op z’n kop komen te staan. Dan is het prettig wanneer er iemand is die met je mee kan kijken en je praktisch kan ondersteunen om weer grond onder je voeten te voelen.

Ik begeleid je graag in een proces terug naar je eigen kracht.

Ik ga er vanuit dat wat je laat zien het topje van een ijsberg is. Er gaat nog veel verscholen wat voor je omgeving en vaak ook voor jezelf onzichtbaar blijft. Maar dat er onder dat topje een bron van kracht verscholen gaat dat is voor mij wel zeker. Vaak is je eigen kracht door de klachten die je ervaart niet meer of moeilijk terug te vinden.
Met verschillende coachingstechnieken waaronder de kracht van ademen en mijn ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassen, kan ik je ondersteunen om stap voor stap dichter bij deze bron van kracht te komen.

Graag verwijs ik je door naar mijn website voor meer informatie. Ook is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie of een kennismaking.

Met hartelijke groet,
Lucie de Jong

 

Direct contact

  • Hidden