Registeren
Ludera B.V. Zuid-Holland | Rijswijk www.ludera.org

Activiteitenbegeleiding, ambulante begeleiding, spelbegeleiding en logeeropvang voor kinderen en jongeren op basis van Son Rise, ABA en NLP.

Vraagt u zich af hoe u uw kind kunt helpen?
Heeft u moeite met het gedrag van uw kind?
Vindt u opvoeden soms lastig?
Veel kinderen zijn ‘net even anders’ Anders in hun ontwikkeling en anders in hun gedrag. Dat kan te maken hebben met een verstandelijke beperking, autisme, ADHD of iets heel anders Wat het probleem ook is, Ludera zet zich in voor kinderen en hun opvoeders.

Ludera gelooft niet in beperkingen
Wij gaan uit van wat uw kind wél kan en zetten zijn of haar kwaliteiten strategisch in voor een optimale ontplooiing.
Onze aanpak is gestoeld op de principes van drie bewezen methoden: het Son-Rise Programma en Applied Behavior Analysis (ABA) en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).
Het is onze missie om, samen met u, het beste in uw zoon of dochter naar boven te halen.

Over Ludera
Ludera heeft een duidelijke, positieve visie op en ervaring met het ontwikkelen van de kwaliteiten en mogelijkheden van kinderen die net even anders zijn.
Ludera biedt professionele begeleiding bij de opvoeding van kinderen die "net even anders" zijn.
Ludera is een WTZi toegelaten instelling en in het bezit van een HKZ/ISO-9001 keurmerk.
Wij werken met een klein, hecht team. Deze combinatie maakt dat u de professionaliteit van een instelling met de betrokkenheid van een freelance begeleider bij ons kunt verwachten.

Onze diensten
Spelbegeleiding
Kinderen houden van spelen Het geeft plezier en is een manier om te laten zien wat er in hen omgaat Een speelse setting is daarom een positieve basis om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld de verbetering van sociale en communicatieve vaardigheden.

Ambulante begeleiding
Afhankelijk van de behoefte van u en uw kind biedt Ludera gerichte opvang en dagactiviteiten.

Logeerweekenden
Een logeerweekend biedt ruimte om te werken aan het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van uw zoon of dochter Ludera organiseert deze weekenden in Rijswijk en in Kaatsheuvel.
De sprookjesachtige setting van de Efteling is bijvoorbeeld een ideale locatie om spelenderwijs te bouwen aan vaardigheden Dit doen wij aan de hand van thema's uit sprookjes.

Ouderbegeleiding en -training
Onze begeleiding en trainingen zijn erop gericht u anders te laten kijken naar uw kind en te benutten voor zijn of haar ontplooiing.

 

Direct contact

  • Hidden