Registeren
Mandy 34 jaar Gelderland | Zevenaar

Enthousiaste pedagoog op zoek naar PGB gezin

Hallo,

Mijn naam is Mandy en sinds januari dit jaar ben ik afgestudeerd als hbo-pedagoog aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Direct na het afronden van mijn studie ben ik op zoek gegaan naar werk in mijn sector, wat aansluit op mijn interesses en mijn ervaringen tijdens mijn stageperiodes. Tijdens mijn studie heb ik veel stage- en werkervaring opgedaan. Zo heb ik stage gelopen bij een peuterspeelzaal waar ik onder andere een stimuleringsplan heb ontwikkeld en uitgevoerd om de taalontwikkeling van een peuter te stimuleren.

Tijdens mijn opleiding heb ik ook stage gelopen met kinderen/jongeren met een beperking. Zo heb ik stage gelopen bij MEE Gelderse poort, waarbij ik als informeel netwerk ondersteuner actief ben geweest. Tevens heb ik als opvoedkundig gezinsondersteuner stage gelopen bij Siza waarbij ik deels zelfstandig gezinnen heb ondersteund waarbij ouder of kind een (verstandelijke) beperking heeft. Sinds januari 2013 ben ik werkzaam als praktisch gezinsondersteuner bij Siza waarbij ik op parttime basis aan twee jongeren met een beperking ondersteuning verleen in hun eigen woonomgeving. Tevens heb ik tijdens mijn studie onderwijsassistent stage gelopen in de groepen 1/2, 4 en 7 waarbij ik onder andere ondersteuning heb geboden in de klas en kinderen in groepjes of individueel heb begeleid. Daarnaast ben ik in het bezit van een certificaat voor Eerste Hulp aan baby's en kinderen van het Nederlandse Rode Kruis. 

Ik ga met mijn vriend per 1 juli 2014 in ’s-Hertogenbosch wonen en in die regio zou ik bij uw kinderen ondersteuning kunnen bieden en voor opvang kunnen zorgen. Ik vind het een uitdaging om kinderen in hun ontwikkeling een stapje verder te helpen en pedagogisch te begeleiden. Daarnaast beleef ik veel plezier aan het werken met kinderen en jongeren. Ik vind het belangrijk om kinderen rust en structuur te bieden maar daarnaast ook samen plezier te maken en bijvoorbeeld een spelletje te spelen.

Mocht mijn advertentie u aanspreken, stuur mij dan een bericht. Ik ben flexibel inzetbaar en in het bezit van een rijbewijs en auto. 

Hartelijke groet,
Mandy

Direct contact

  • Hidden