Registeren
margreet 70 jaar Gelderland | arnhem www.defluiterij.nl

Begeleiding van kinderen, in rustige, liefdevolle omgeving, mogelijk ook bij de kinderen thuis. Trefwoorden: humor muziek, schilderen, lezen, natuur

Hallo

Ik ben Margreet Dijkman, ik ben muziekdocente met een grote passie voor kinderen.

Jarenlang gaf ik  muziekles op basis- en muziekscholen. Momenteel werk ik part time op een baby/peuter creche en  geef muzieklessen aan huis.

Nadat ik de opleiding  muziektherapy heb gedaan, begeleid ik kinderen. Ik help ze met dagelijkse dingen; huiswerk, kamer op orde houden. Als de ouders weg zijn kook ik soms en stop de kinderen in bed.

Soms is een kind eens in de week een vrije middag bij mij, we fietsen, wandelen, spelen en maken muziek in mijn gezellige tuinkamer die helemaal op kinderen is ingericht en waar ze kennis kunnen maken met allerlei muziekinstrumenten. In de schoolvakantie trek ik er soms met kind, fiets en tent op uit, en kamperen we op nauurterreintjes. Dat laatste vaak met autistische kinderen.

Dus…. als je kind het moeilijk vind in deze wereld een plekje te veroveren kan ik misschien iets voor hem betekenen, en tegelijkertijd krijgen de ouders wat speelruimte…toch?

Misschien tot ziens.

Warme groet,

Margreet

Direct contact

  • Hidden