Registeren
Marloes Ontzorgt Zuid-Holland | Bergschenhoek marloesontzorgt@hotmail.com http://www.marloesontzorgt.nl

Marloes Ontzorgt – Zelfstandig zorgmedewerker

Naar mate men ouder wordt heeft men steeds meer zorg nodig. Het is echter gebleken dat de meeste mensen liever thuis wonen dan in een verzorgingstehuis. Toch wilt u voor u zelf of uw geliefden de beste zorg en eventuele hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.
Marloes Ontzorgt is bedoeld om mensen, die zolang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen, hierbij te helpen. Ik zorg voor dienstverlening op maat en toon daarbij respect voor de onafhankelijkheid van mijn cliënten. Marloes Ontzorgt is opgericht als thuiszorg op PGB basis. Mijn motto: “Zorg kan veel beter en op persoonlijke wijze”. Ik ben actief in de gemeenten Lansingerland (Berkel, Bleiswijk, Bergschenhoek), Pijnacker/Nootdorp, Hillegersberg, Rotterdam Kralingen en Schiebroek. Woont u buiten dit gebied dan ga ik op zoek naar een andere oplossing. Alles is bespreekbaar en gebeurt in overleg. Ik beschikover een Verklaring Omtrent Gedrag.
Hulp en ondersteuning bij: Het voorbereiden en het doen van boodschappen, Bezoek aan dokter, pedicure, schoonheidsspecialiste en/of kapper, Plannen en voorbereiden van maaltijden, Gezelschap houden bij eenzaamheid en het bevorderen van sociale contacten, Persoonlijke aandacht, Zorgen voor invulling van de dag, Respijtzorg overdag.

Direct contact

  • Hidden