Registeren
Mava zorg Noord-Holland | Oudkarspel

Begeleiding aangeboden regio Noord Holland

Momenteel ben ik werkzaam bij een kleine zorglocatie voor gedragsmoeilijke kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Om meer vrijheid te creëren heb ik gekozen om 2 dagen bij deze zorglocatie te werken en daarbuiten als ZZPer te starten. Hier begeleid ik voornamelijk mensen met een ambulante zorgvraag.
In het werk heb ik ervaring met kinderen vanaf 4 jaar t/m ouderen. Ook heb ik de afgelopen 7 jaar gewerkt met de meest uiteenlopende problematieken/beperkingen

Omdat ik de afwisseling van werk, collega’s en uitdaging erg leuk vind heb ik er voor gekozen om met verschillende doelgroepen te werken. .
Ik ben zelf een ondernemend persoon die graag activiteiten zoals een wandeling, sporten of knutselactiviteiten organiseer die aansluiten bij de doelgroep. In de afgelopen jaren heb ik zelfstandig groepen begeleid en geef in zelf invulling aan de dagen. Ik vind vooral aandacht aan mensen geven mooi en haal hier veel voldoening uit. Ik kijk graag naar de wensen en behoeften van cliënten en pas mij hierop aan. Ook samen met een client aan ontwikkelingen werken geven mij veel plezier in het werk.

Contactgegevens:
zorg.mava@gmail.com
0653470702

Direct contact

  • Hidden