Registeren
MB Zorgt voor Noord-Holland | Hilversum Langestraat 57B 0647801330 https://www.mbzorgtvoor.nl

Energieke begeleider/helpende in Hilversum/Gooi of Amsterdam. Hulp bij van alles.

Energievolle positieve spontane enthousiaste regeltante op zoek naar clienten in Hilversum, het Gooi of Amsterdam (website is in de maak)

Mijn naam is Mandy, 34 jaar oud en wonend in Hilversum centrum. Ik doe van alles, van bloggen/media ondernemen, maar ook ambulante begeleider van mensen met een PGB.

Veel ervaring met lvb, mvb, NAH, ADHD en autisme op woongroepen, maar ook als ambulant begeleider. Inmiddels 5 jaar ervaring in de zorg en werk met veel plezier met mensen. Mensen ondersteunen, hun leven weer op de rit krijgen en een fijne dag bezorgen zijn mijn specialiteiten. Ik school mezelf steeds bij, neem allerlei cursussen en verdiep mij in de diverse problematiek. Ik heb ervaring met jongeren, jongvolwassen en ouderen. Ouderen met dementie.

Ik ben erg allround en kan helpen op allerlei gebied. Van het huishouden, ADL, tot administratie, digitale vaardigheden, mailtjes opstellen, post verzorgen, boodschappen doen en koken. Met name dingen in huis. Een luisterend oor en helpen uw leven weer op te pakken. Maar ik sta ook open voor een kopje koffie of een wandeling en wat meer de deur uit.

Ook help ik bij het vinden van werk of dagbesteding: carrieretijd.nl is mijn online blog voor jobcoaching

Direct contact

  • Hidden