Registeren
Milvus Zeeland Zeeland | Middelburg 0655505727 seflores@zeelandnet.nl

Milvus Zeeland, “NIET ALLEEN, Anders”

Milvus staat voor vlieger. In ons leven ervaren we tegenwind, die er soms voor zorgt dat we extra hulp en of ondersteuning kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat u samen met ons bepaalt welke zorg en of dienstverlening u nodig heeft. We helpen u graag en zijn gespecialiseerd in het verlenen van psychosociale hulp, huishoudelijk zorg, dagelijks structuur aanbrengen en vragen bij financiele zaken en of werkgerelateerde hulp.
U heeft altijd te maken met een vast medewerker van Milvus omdat wij het net als u belangrijk vinden dat u zich goed bij ons voelt. Vertrouwen, samen optrekken, u behoudt de regie en we dragen zorg voor de juiste dienstverlening.
We hebben ruime werkervaring met mensen die te maken hebben met Niet aangeboren Hersenletsel, Licht verstandelijke beperking en psychische problematiek en rouwverwerking.
Wij helpen u graag, maar alleen u bepaalt wat u nodig heeft en hoe u de zorg wilt ontvangen. Daarom is het mogelijk om voor iedereen een mooi zorgprogramma te maken voor kort of langdurige zorg/dienstverlening.
U kunt ons ook vinden op de website Milvus Zeeland, wij werken in heel Zeeland en stukje Brabant

Direct contact

  • Hidden