Registeren
MW Sport en Zorgbegeleiding Zuid-Holland | Den Haag 0653137500 m.angelowalter@gmail.com

Een vriend voor het leven

Hoi, ik ben Michelangelo (Michel). Door mijn achtergrond met sport ben ik als het ware de zorg ingerold als activiteiten begeleider (Vrijwillig). Ik ben meteen verliefd geworden op de zorg en de voldoening die ik eruit haalde. Ik werk als begeleider bij een beschermd wonen voor jeugd en jong-volwassen met o.a. Autisme-spectrum en daarnaast ben ik begeleider op ZZP basis.

Ik ben een enthousiast, kalm en gemotiveerd persoon met doorzettingsvermogen en ben niet bang om net dat stapje extra te gaan. Ik beschik over de nodige dosis humor en kan beslist tegen een stootje. Los van mijn leergierigheid heb ik ook een empathische en niet oordelende houding, waardoor ik goed kan luisteren en bijsturen waar nodig. Verder zorg ik voor een fijne rustige en veilige sfeer. Mijn positieve en stimulerende houding helpt daar ook enorm bij.

Zoek jij een ervaren en professionele begeleider die jou zowel figuurlijk als letterlijk en mentaal in beweging weet te krijgen ? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact

  • Hidden