Registeren
Nicole 47 jaar Utrecht | Utrecht

Begeleiding aangeboden door enthousiaste, spontane, lieve en ervaren vrouw!

Hallo,

Ik ben een echt mensen-mens! Werk is voor mij meer dan alleen geld verdienen; ik doe het met heel mijn hart. 

Sinds 1997 werk ik met verschillende doelgroepen; van basisschoolkinderen en lichtverstandelijk gehandicapte jongeren tot volwassenen met een verslaving of andere (meervoudige) beperking.  

Hiertoe heb ik een diploma muziektherapie (HBO)  en sociaal cultureel werk (MBO) op zak. Daarnaast heb ik ook een opleiding tot docent omgangskunde gevolgd. Ook heb ik hard gewerkt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als mens, door het volgen van diverse trainingen. 

Momenteel werk ik in het speciaal basisonderwijs als onderwijsassistent/ persoonlijk begeleider van een negenjarige jongen met autisme.  Daarbij ben ik sinds een jaar vrijwillig studiecoach, waarbij ik een meisje van vijftien jaar begeleid bij zowel haar schoolwerk als meer persoonlijke zaken.

Een competentiebeschrijving luidt als volgt: ik ben een zelfbewust, sociaal ingesteld en behulpzaam, creatief, welbespraakt, open en spontane vrouw met gevoel voor humor, die gemakkelijk verbanden legt, goed kan luisteren en flexibel is.

Wat ik zoek is de voldoening van het begeleiden van mensen die gebaat zijn bij mijn positieve aanwezigheid. Ik lever graag mijn bijdrage aan wat dan ook nodig is om iemand zich prettiger te laten voelen; of dit nu sociaal-emotionele, culturele of mentale ondersteuning of een lekker schoon huis is. 

Hopelijk tot gauw ziens!

 

 

Direct contact

  • Hidden