Registeren
Nynke 36 jaar Friesland | Leeuwarden www.nynkekempenaar.nl

Bent u op zoek naar begeleiding/behandeling voor uw kind met een speciale hulpvraag? Ik kan thuis/op school uw kind ondersteunen en begeleiding.

Mijn naam is Nynke Kempenaar, 26 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In 2010 ben ik afgestudeerd als creatief therapeut drama. En sinds februari 2013 ben ik ingeschreven als ZZP'er. Ik ben opgeleid om kinderen/jongen zowel te begeleiden als te behandelen. Ik heb verschillende ervaringen mogen opdoen in het werken met kinderen met autisme, adhd, gedragsproblemen en/of andere hulpvragen. 

Een positieve benadering vind ik erg belangrijk in het werk. De eigenwaarde, zelfstandigheid en een goede dosis zelfvertrouwen vind ik belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Om dit te bereiken is het belangrijk dat ieder kind zijn of haar mogelijkheden en talenten ontdekt. Uit ervaring weet ik dat kinderen het soms lastig vinden om in onze belevingwereld te stappen, daarom probeer ik naar hen toe te komen en ze vanuit daar mee te nemen naar nieuwe ervaringen. Een speelse, open manier van werken werkt volgens mij het beste om kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Nynke Kempenaar

 

Direct contact

  • Hidden