Registeren
Offlabels Gelderland | Harderwijk 0657147906 lianne@offlabels.nl

Coach voor autisme en/of AD(H)D, regio Harderwijk en/of online!

Hoi! Ik ben Lianne, moeder van 2 kinderen (14 en 11 jaar oud) en woon in Harderwijk. Ik heb mijn roots in de zakelijke wereld, waaronder als strategisch adviseur voor diverse bedrijven, maar op een gegeven moment voelde ik dat dat ‘mijn pad’ niet meer was. Ik besloot mijn hart te gaan volgen en ben toen opnieuw gaan studeren, en nu werk ik met liefde als coach voor autisme en AD(H)D.

Met mij heb je iemand die met jou kijkt naar wat er allemaal mogelijk is. Problemen of beperkingen zijn voor mij niet leidend, ik geloof dat je meer bent dan dat.
Ik heb in het bijzonder veel ervaring als zelfstandig coach bij diverse thema’s, zoals autisme, ADHD, angststoornissen, enz.
Hierbij ben ik in staat motivatie en rust te brengen, te ondersteunen bij je (ontwikkel-)doelen en bij te dragen aan jouw toekomst. Ook zaken als structuur brengen in je dagelijks leven, werk, studie en bij je (financiële) zaken, het vinden van de juiste (zorg-)loketten en het maken van plannen is iets waar ik je graag bij ondersteun.

Ik heb professionele ervaring met kinderen, gezinnen tot en met (jong-)volwassenen. Ik werk vanuit de overtuiging dat een mens heel is, ondanks de labels. Graag help ik jou met je doelen en dromen, want echt, #hetkanwél!

Direct contact

  • Hidden