Registeren
Onze Lieve Verpleging Noord-Holland | Amsterdam 0629496408 info@olvbemiddelingsbureau.com https://www.olvbemiddelingsbureau.com/

PGB’er Gezocht? Wij Helpen

Op zoek naar gekwalificeerd en toegewijd zorgpersoneel of huishoudelijke hulp? Maak kennis met OLV bemiddelingsbureau, uw vertrouwde partner in het vinden van de juiste zorgprofessionals voor uw team.

Onze aanpak:
OLV bemiddelingsbureau is gespecialiseerd in het bemiddelen van zelfstandige zorgprofessionals voor opdrachtgevers in de zorgsector. Met een uitgebreide pool van gekwalificeerde kandidaten kunnen wij snel en efficiënt aan uw zorgbehoeften voldoen. In tijden van personeelstekort staan wij paraat om u te ondersteunen bij het vinden van gemotiveerde zzp’ers.

Hoe gaan we te werk?
-Inschrijving en Aanvraag: U kunt zich eenvoudig bij OLV bemiddelingsbureau registreren en uw aanvraag voor zorgpersoneel indienen.
– Selectie en Voorstel: Wij maken een zorgvuldige selectie op basis van uw behoeften en sturen u een voorstel, inclusief servicecontract en benodigde documenten.
– Toezicht en Ondersteuning: Gedurende de opdracht houden wij toezicht en ondersteunen wij u waar nodig, zowel tijdens als na de opdracht.

Onze Professionals:
Wij bieden een breed scala aan zorgprofessionals, waaronder:
Verpleegkundigen Niveau 4, 5 en 6
Verzorgenden IG
Helpende en Helpende +
Huishoudelijke hulp
Groepsbegeleider

Direct contact

  • Hidden