Registeren
Patty Coaching 62 jaar Zuid-Holland | Oud Beijerland info@pattycoaching.nl

Ambulant hulpverlener, autisme- en ADHD coach

Hallo, ik ben Patty een enthousiaste vrouw met veel levenservaring, ben getrouwd en ik heb een groot en gezellig samengesteld gezin. Binnen mijn gezin was er altijd plaats voor pleegkinderen, langdurige opvang maar ook crisisopvang.
Voordat ik in de gehandicaptenzorg begon had ik al een lange ervaring doordat ik pleegkinderen met een verstandelijke beperkingen, bijkomende gedragsproblemen en psychische problemen had. Daarnaast had ik ook vaak met de gezinnen te maken waar deze kinderen uitkwamen.
Toen mijn kinderen één voor één uitvlogen ben ik met de opleiding SPW gehandicaptenzorg begonnen en nadat ik deze heb afgerond ben ik verder gegaan met SPH.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding autisme- en ADHD coach.
Ik heb 11 jaar bij een grote organisatie gewerkt zowel intra- als extramuraal waar ik veel ervaring heb opgedaan met verschillende doelgroepen zoals; kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke beperking in combinatie met autisme, ADHD of andere gedragsproblemen, ouder wordende cliënten met en zonder beperking in combinatie met dementie en Parkinson, en cliënten met meervoudige beperkingen.
Gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen vind ik belangrijk in de relatie tussen begeleider en cliënt.

Direct contact

  • Hidden