Registeren
Personal SideKick Gelderland | Arnhem Bovenover 89 0652626480 ozanaivic@gmail.com https://www.personalsidekick.nl

Verrijk Je Leven met een Informeel PGB Zorgverlening

Heb je moeite met het vinden van balans en ritme in je dagelijks leven? Voel je je overweldigd door rommel, administratie of de noodzaak van begeleiding? Zoek niet verder! Ik ben hier om je leven te vereenvoudigen en te verrijken.
Ik bied een breed scala aan diensten aan die speciaal zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven vloeiender en stressvrij te maken. Mijn aanbod omvat:
– Opruimcoach & Organizer: Samen tackelen we de chaos en creëren we een harmonieuze, georganiseerde leefruimte die ademt en inspireert.
– Administratiehulp: Verdrink je in papierwerk en deadlines? Ik bied deskundige hulp om je administratie op orde te krijgen en te houden.
– Vervoerder: Of het nu gaat om een rit naar de dokter, winkel of een sociale gelegenheid, je kunt op mij rekenen voor veilig en betrouwbaar vervoer.
– Dagelijks Leven Begeleider: Ik sta naast je om ondersteuning te bieden bij dagelijkse activiteiten, zodat je zelfstandigheid behouden blijft en je kwaliteit van leven verbetert.
– Koken van gezonde maaltijden

Met mijn hulp kun je genieten van een opgeruimd huis, gezond eten, je administratie op rolletjes hebben, en altijd een betrouwbare partner hebben voor vervoer.
Beschikbaar voor iedereen met een PGB budget/inforormeel

Direct contact

  • Hidden